Shakercan; een gaaf nieuw productidee in de cocktail wereld
18-nov-2021

Shakercan; een gaaf nieuw productidee in de cocktail wereld

Shakercan; een gaaf nieuw productidee in de cocktail wereld

Shakacan

Voor het nieuwe bedrijf Shakacan heeft het team van TEKLAB een uniek en cool idee mogen ontwikkelen en uitwerken. Patent pending !

Cocktail-shaker concept

Zoals de naam Shakercan al suggereert gaat het om een cocktailshaker. Maar niet zo maar een cocktail shaker! De fraaie en compacte Shakercan klikt eenvoudig vast op een een nieuw merk/type blikje, de ShakaCan Ready-to-shake Cocktails . Hiermee mixt de gebruiker heel eenvoudig zelf zijn/haar favoriete cocktail .

De Shakercan (patent pending) is op een beurs in LasVegas, USA geïntroduceerd.

Van idee naar product
De shaker gemonteerd op het speciale blikje.

Ontwerp proces

TEKLAB heeft op basis van het idee van de founders van Shakacan, de volledige productontwikkeling mogen doen. Van eerste conceptschetsen ( functie en vorm) tot 3D ontwerp, via engineering en materialisatie naar prototyping. Vervolgens ook een deel van de productie-begeleiding, samen met de makers.

Het is een hoogwaardig product van kunststof en rvs, waarbij het gebruiksgemak, de passing en de afdichting cruciaal zijn.

Website opdrachtgever:  https://shakacan.com/

Video:  https://shakacan.com/shakercan

Nieuwe projecten

Wil je als ondernemer of manager ook een cool product idee laten (door)ontwikkelen? Neem direct contact met ons op:   https://www.teklab.nl

TEKLAB | Inspired engineers