Concepting
VAN UITDAGING EN IDEE NAAR EEN INNOVATIEVE OPLOSSING.

Concepting

In de eerste fase van de samenwerking geeft u aan waaruit uw idee of oplossing bestaat, zo mogelijk geillustreerd met  schetsen, moodboards  of ander materiaal dat uw idee kan verduidelijken. Een visie en een strategie werkt  sterk richtinggevend. Als er meer vooronderzoek nodig is, dan kan TEKLAB dat ook ( deels) voor u  uitvoeren.

Doel

Tijdens het gesprek gaan we samen met u een zo concreet mogelijk doel formuleren.   Hiervoor zullen we flink wat vragen stellen om snel tot de kern van de zaak te komen. 

Creatie

Op basis van deze input gaan we voor u aan de slag, stellen een programma van eisen op en ontwerpen een  concept, dat het best past bij uw wensen. Dit concept presenteren we aan u, en dit kunt u vervolgens evalueren ( intern / extern).  Dit concept kan bestaan uit schetsen, illustraties of een mock-up, net wat het beste past bij uw wijze van evaluatie.

3D ontwerp

Deze conceptfase kan worden afgesloten met een eerste 3D ontwerp en eventueel een (3D) prototype op basis van de evaluatie, het testen en de iteraties. Een proof of concept zal daarbij het resultaat zijn.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

Delen
CONTACT-INFO
Gerelateerde berichten