Vormgeving en industrial design
VAN FUNCTIE NAAR VORM

Vormgeving en industrial design

Technische concepten toetsen wij voor u op vormgeving, duurzaamheid, veiligheid, inzetbaarheid, functionaliteit, kostprijs en maakbaarheid.

Bij de vormgeving komen functionele, estetische en ergonomische zaken samen, rekening houdend met het volledige pakket van eisen ( PVE) als eerder geformuleerd. In de engineeringsfase is al rekening gehouden met de eventuele assemblage stappen, zodat deze snel en foutloos uitgevoerd kunnen worden.

Industrial design

De vormgeving van een product of assemblage bepaalt voor een groot deel  de uitstraling van het product naar de gebruiker en de markt.  Ontwikkeling en marketing moeten daarbij goed op elkaar worden afgestemd. Veelal dient de vormgeving van het nieuwe product te passen binnen een bestaande lijn en de gewenste uitstraling en strategie  van een merk te ondersteunen.

Computer graphics

TEKLAB heeft de expertise en systemen om uw product-ideeën vorm te geven. Dit kan zowel in schetsmatige voorstellingen ( digitaal) als in verder door-ontwikkelde 3D CAD modellen en (fotorealistische) renders.

Contact 

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

Delen
CONTACT-INFO
Gerelateerde berichten