Een unieke retractable cosmetica make-up penseel!
02-dec-2021

Een unieke retractable cosmetica make-up penseel!

Een unieke retractable cosmetica make-up penseel!

Voor het cosmeticamerk MonPhill’s heeft TEKLAB een fraai en praktisch product mogen ontwikkelen. Een prettige en intensieve samenwerking waarin we de ideeën van de ondernemers hebben vertaald naar een concreet product.

Slim ontwerp

De cosmetica make-up penseel genaamd “James” is geïntegreerd in een unieke klik en draai-houder. De borstel “verdwijnt” na gebruik dus in de houder, zodat de handtas of beautycase lekker schoon blijft. In de houder kunnen de 3 types meegeleverde penselen snel en eenvoudig worden verwisseld. Een duurzaam product voor langdurig gebruik.

Compleet project

MonPhill’s heeft TEKLAB gevraagd om de volledige productontwikkeling te verzorgen van ideation en conceptontwikkeling tot en met de oplevering van de productie-files.  Bij de uitbesteding van de productie (o.a. matrijs, spuitgieten, stansen, coaten, graveren) heeft TEKLAB een ondersteunende rol gespeeld. Voor de promotiecampagne hebben we fraaie renders gemaakt op basis van de 3D design files. Daarnaast was TEKLAB was ook betrokken bij de ontwikkeling van het verpakkingsconcept.

blankPure luxe

De MonPhill’s  “James“ heeft een luxe uitstraling met een hoogglans zwarte kunststof behuizing, een geborstelde aluminium body, een lasergegraveerde clip en 3 topkwaliteit penselen.

Website opdrachtgever: https://monphills.com/

Wil je als ondernemer of manager ook een nieuw product idee of concept laten ontwikkelen?   Neem direct contact met ons op: https://www.teklab.nl

TEKLAB | Inspired engineers