Voor opdrachtgevers bedenken, ontwerpen en optimaliseren wij succesvolle producten.

Even voorstellen

TEKLAB specialiseert zich al meer dan 25 jaar in product-ontwikkeling en engineering. Met onze passie voor innovatie en techniek realiseren en optimaliseren wij  producten voor opdrachtgevers,  waarbij het streven is de verwachting van de klant te overtreffen.

Mechanisch product-ontwerp en vormgeving, zonodig gecombineert met elektronica, sensoren of andere technologie, is ons speelveld. De verschillende delen slim samenvoegen tot een succesvol totaalproduct is onze kracht.

Met onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij  prototypes veelal in-house realiseren.  Als er in de ontwikkeling meerdere disciplines nodig zijn, dan zetten wij ons selectieve netwerk van gespecialiseerde leveranciers in en coordineren die werkzaamheden.

Productie-gerede producten kunnen deels door TEKLAB Production vervaardigd worden. Zo kunnen wij klanten ook bij uitgebreide projecten ondersteunen.

Onze ervaring met projecten in de verschillende bedrijfstakken waaronder de luchtvaart, tijdswaarneming, openbare ruimte, sport en de medische wereld maakt ons creatief in onze oplossingen en aanpak.

Since 1994

Teklab Sponsorship
Sponsoring

Sponsoring van topsport schaats-teams

TEKLAB sponsort  internationale vrouwen marathon-schaatsploegen (beloften en elite)  en de jeugd-selectie van de Ijsclub Haarlem.

De marathonploeg is te volgen op Facebook: @teamteklab.bewustwinkelen.nl