Productontwikkeling echt nodig ? 5 redenen
04-nov-2020

Productontwikkeling echt nodig ? 5 redenen

Productontwikkeling echt nodig ? 5 redenen

Gemakkelijker in gebruik
Lichter
Mooier
Meer onderscheidend
Betere prestaties

Deze en nog veel meer redenen zijn te bedenken om aan productontwikkeling te doen. Stilstaan betekend achteruitgang, want ontwikkelingen gaan hard verder en de concurrentie zit niet stil. Tijdig starten met productontwikkeling is de juiste manier om voorop te komen of te demareren.

Modernisering
Image wordt alleen getoond als voorbeeld. Het is geen TEKLAB project.

Als de tijd wordt gegeven om, voordat het al echt noodzakelijk is, aan productontwikkeling te werken kan een breder spectrum bekeken worden om tot een significant beter product te komen.

Gebruikers –en marktonderzoek, materiaalonderzoek en test, vormgeving en productiewijzes. Vele facetten kunnen je product meer onderscheidend maken.

Een beetje druk op de ketel kan uiteraard geen kwaad. Deadlines werken best wel, zolang ze realistisch zijn. Echte vernieuwing heeft toch vaak wat meer tijd nodig, dat is gewoon onderdeel van het proces, creativiteit en learning by doing.

Wil je aan productvernieuwing doen en is er behoefte aan (extra) ideeën of de capaciteit, maak dan een afspraak met TEKLAB. Out of the box denken en innoveren is wat wij goed kunnen. Daag ons uit en kom langs met een product dat aan vernieuwing toe is. In een TIM – TEKLAB Innovation Meet kunnen we samen aan de slag. Bel: 023 529 60 21 of email: ronald@teklab.nl

TEKLAB, Inspired engineers.