Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data
17-jun-2021

Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data

Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data

Cycledata werkt samen met TEKLAB als system integrator

Samen zorgen voor veiligere fietspaden

Om gemeentes te helpen om hun fietspaden veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren, heeft Cycledata  een effectief  data-systeem ontwikkeld.  Dit systeem brengt accuraat en AVG proof- verkeersstromen op fietspaden  in kaart.

Deze systemen en de data worden al door een groeiend aantal gemeentes (waaronder ook Amsterdam) ingezet om daarna aanpassingen aan fietspaden en knooppunten door te voeren.  Het systeem is zo ontworpen  dat het eenvoudig  verplaatst kan worden naar een volgende locatie.

Ontwikkeling en productie

TEKLAB is door Cycledata gekozen als ontwikkel -en technologie partner voor dit project. In deze samenwerking werkt TEKLAB als system integrator  en creërde  een  direct inzetbaar, weervast, stabiel  en onderhoudsarm  systeem.  TEKLAB Production verzorgt daarbij de productie, assemblage en controle. ISO 9001 gecertificeerd.

Een mooie samenwerking om gemeentes in binnen -en buitenland in staat te stellen om met behulp van het Cycledata systeem, fietspaden veiliger te maken en te zorgen voor een betere doorstroming.  Daarmee ook het fietsen bevorderen en helpen de klimaatdoelstellingen te halen.

TEKLAB | Inspired engineers