TrueKinetix development Indoor Truebike

Een slimme fiets die indoor training revolutioneert. In tegenstelling tot traditionele modellen werkt het zonder vliegwiel voor een soepelere rit. Zijn innovatieve ontwerp en slimme functies stellen gebruikers in staat om met gemak metingen bij te houden, weerstand aan te passen en trainingen te personaliseren. 

Klant:
TrueKinetix
Diensten:
Assemblage, Software installatie, Testen.

Mechanische Productontwikkeling 

Truekinetix had een ambitieuze droom: De eerste gerobotiseerde indoor racefiets creëren die het gevoel van buitenfietsen nabootst. TEKLAB is trots om samen te werken aan baanbrekendede projecten, met de focus op de mechanische engineering en prototyping.

Image


Product ontwikkeling proces

"TEKLAB werkte nauw samen met Truekinetix en alle betrokken partijen om een soepele ontwikkeling te garanderen. De focus lag op het minimaliseren van mechanisch geluid, het selecteren van hoogwaardige materialen en het optimaliseren van toleranties. Naast de engineering leverde TEKLAB ook een bijdrage aan de prototyping en productie van de 0-serie. TEKLAB Production zorgde voor een efficiënte productie en implementeerde kleine optimalisaties in de maakdelen."

TrueBike

Een bekroonde innovatie: De Truebike is een fraai vormgegeven indoor racefiets van topkwaliteit die een realistische trainingservaring biedt. De fiets won al diverse prijzen, waaronder de Dutch Sports Innovation Award 2019 en de Bike Motion Benelux Award 2019. TEKLAB’s expertise in mechanische engineering, prototyping en productie was cruciaal voor de ontwikkeling van de Truebike. De samenwerking met Truekinetix resulteerde in een indoor racefiets die de fietsbeleving naar een nieuw niveau tilt.

Andere projecten

DeltaQuad

Productontwikkeling

Mylaps Active

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Shakacan

Productontwikkeling

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?