Ontwikkelen en productie van
Aviation & Security Systems 

Uw Partner in Veiligheids- en Luchtvaartinnovaties

Expertise in
Veiligheid en luchtvaart

Met een bewezen staat van dienst in de ontwikkeling van producten voor veiligheidssystemen en de luchtvaartindustrie, bieden wij een uitgebreide expertise op het gebied van productontwikkeling. Ons team heeft ervaring in het ontwerpen, prototypen, testen en produceren van kritische systemen die essentieel zijn voor de veiligheid en betrouwbaarheid in deze sectoren.

 

Veiligheid systeem voor proces industrie
Onderhoud systeem voor brand detectie firesense

Kwaliteit en Veiligheid

In de veiligheidssystemenbranche streven we naar hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de strengste normen en specificaties. Of het nu gaat om industriële schakelsystemen, branddetectiesystemen of andere kritische componenten, wij leveren maatwerkoplossingen die bijdragen aan een veiligere werkomgeving en betrouwbare operationele prestaties.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid

In de luchtvaartindustrie richten we ons op het ontwikkelen van innovatieve producten die bijdragen aan de efficiëntie, veiligheid en prestaties van UAV's. Onze expertise strekt zich uit over mechanisch ontwerp, materiaalkeuze, productieprocessen en systeemintegratie, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de unieke eisen van deze veeleisende sector.
Vliegtuig en drone ontwikkeling in combinatie met sensoren voor aviation mapping

Productontwikkeling 
en Assemblage

Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe systemen, het verbeteren van bestaande producten of het bieden van technische ondersteuning gedurende de levenscyclus van het product, wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige productontwikkeling en assemblage in de veiligheids- en luchtvaartindustrie.

 

Vliegtuig trolley, espresso apparaat

Get in touch
with us

Bel ons +31 (0)23 529 60 21 of stuur een email aan onze engineer: thijs@teklab.nl

Neem contact op