Productontwikkeling voor
gezondheid & Healthcare

Producten ontwerpen en ontwikkelen die het leven van mensen veraangenamen, de gezondheid en zorg verbeteren of vereenvoudigen.

Prettiger leven 
met technologie

Door de vele mogelijkheden die er zijn om beter en langer te leven wordt de samenleving ook steeds veeleisender. Nieuwe technische mogelijkheden en materialen maken het mogelijk om daar steeds beter op in te spelen met productontwerp, product design en innovaties. Het kan daarbij gaan om het vergroten van mogelijkheden, maar ook om kostenbesparingen of efficiëntere processen, door toepassing van betere producten of oplossingen.

‘Ontwikkeling van product voor healtcare en gezondheidsregistratie
Gezondheidsregistratie door draagbare gezondheidszorg toepassing

Voorkomen is beter
dan genezen

Door de vele mogelijkheden die er zijn om beter en langer te leven word de samenleving ook steeds veeleisender. Nieuwe technische mogelijkheden en materialen maken het mogelijk om daar steeds beter op in te spelen met productontwerp, product design en innovaties. Het kan daarbij gaan om het vergroten van mogelijkheden, maar ook om kostenbesparingen of efficiëntere processen, door toepassing van betere producten of oplossingen.

 

Bekijk project smartQare

Langer fit

Voor meerdere opdrachtgevers hebben wij apparatuur mogen ontwikkelen die het mogelijk maakt voor de doelgroep om langer fit te blijven. De Reflex Training Bike bijvoorbeeld is een indoor fiets, waarbij door een speciaal mechaniek de benen van de patiënt in trilling worden gebracht. Hiermee wordt de spiermassa en de bloedcirculatie extra geactiveerd. Voor dit project hebben wij van conceptontwikkeling en de engineering tot aan het maken van enkele prototypes voor testwerk en introducties mogen uitvoeren.

 

Meer over productontwikkeling

Fitness apparaat, hometrainer en innovatie

Get in touch
with us

Bel ons +31 (0)23 529 60 21 of stuur een email aan onze engineer: thijs@teklab.nl

Neem contact op