Industrieel ontwerpbureau

Industrieel Ontwerpbureau gespecialiseerd in productontwikkeling van innovatieve producten.

Diensten

Wij brengen ideeën tot leven

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van complexe producten voor partners die de leiding nemen in hun marktsegment. Onze diensten omvatten productontwikkeling, engineering, productie en assemblage. Door samenwerking met specialisten in de productie-industrie brengen we uw visie tot leven.   

Image

Uw Partner in Industrieel Productontwerp

Als ontwerp- en ontwikkelingsbureau staat TEKLAB klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze expertise in industrieel productontwerp en engineering bieden we op maat gemaakte oplossingen die de grenzen van creativiteit en functionaliteit op rekken. Als uw partner streven we ernaar om niet alleen uw ideeën tot leven te brengen, maar ook om ze te transformeren tot baanbrekende producten die de markt veroveren.

Bekijk referentieprojecten

Image
Image

Onze Rol als Industrieel Ontwerpbureau

Met onze kennis van industrieel productontwerp en industriële vormgeving, kunnen we uw concepten omzetten in werkelijkheid. Onze multidisciplinaire aanpak stelt ons in staat om zowel functionele als esthetische aspecten van uw product te optimaliseren, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitzonderlijke prestaties levert.

Waarom TEKLAB? 

Met TEKLAB aan uw zijde krijgt u meer dan alleen een ontwerpbureau; u krijgt een strategische partner die uw bedrijf vooruit helpt. Onze focus ligt op het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan uw behoeften, maar deze ook overtreffen. Met ons team van ervaren professionals en ons bewezen trackrecord in industriële vormgeving, kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is.
Image

Expertises,
30 jaar plus

Sinds 1994 is het team van TEKLAB actief in productontwikkeling, design en productie. Onze ervaring en expertise worden onder meer ingezet voor klanten in deze 4 marktsegmenten.

Alt Text

Sport &
Fitness

temp
Alt Text

Health & Healthcare

temp
Alt Text

Sensors, Electronics & Enclosures

temp
Alt Text

Aviation, Security Systems

temp

Get in touch
with us

Bel ons +31 (0)23 529 60 21 of stuur een email aan onze engineer: thijs@teklab.nl

Neem contact op