Sport & Fitness

Innovatie en Precisie voor Maximale Sportprestaties

Impact in sport.

Bij TEKLAB wordt deze kracht omgezet in tastbare ontwikkelingen die de fitnesswereld veranderen. Onze klanten staan centraal in dit proces. Hun invloed vormt hoe we sporten, trainen en zelfs sportprestaties meten. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van producten die door velen onbewust worden ervaren.

Naast de ontwikkeling van uw product bieden wij ook oplossingen voor de productie en assemblage.

Productie oplossingen

Productontwikkeling in de sport wereld, zoals hardloopwedstrijden en marathons
Ontwikkeling en productie van sport en fitness apparatuur

Fitness ontwikkeling

Of je nu een topsporter bent of een amateur, de impact van onze klanten en producten is voelbaar. We hebben bijgedragen aan verschillende fitnessapparaten, variƫrend van vibratietraining tot apparatuur voor excentrische training. Ook hebben we projecten ontwikkeld die een dynamische en realistische fietservaring bieden tijdens het trainen.

 

Meer over productontwikkeling

Datagedreven Sportprestaties 

Het bijhouden van persoonlijke prestaties is een essentieel onderdeel geworden van moderne sportbeoefening. Data gedreven sporten is de norm geworden, en de ontwikkelingen binnen de sportindustrie zijn ongekend. In samenwerking met TEKLAB zijn tijdwaarnemingsproducten ontwikkeld die worden gebruikt in diverse sportevenementen, variĆ«rend van Olympisch schaatsen tot marathons en autoraces. 

Deze systemen, inclusief volledig geautomatiseerde timing, handmatige timingsoftware en geautomatiseerde tijdsupport, leveren digitale raceresultaten op, vaak met een nauwkeurigheid tot op minstens 1/100e van een seconde. Met deze vooruitgang kunnen sporters zichzelf continu uitdagen en nieuwe persoonlijke records neerzetten, waardoor elke dag een kans is om te groeien en te excelleren.

 

Bekijk project MYLAPS

Productie en ontwikkeling van producten voor data gedreven sport prestaties

Get in touch
with us

Bel ons +31 (0)23 529 60 21 of stuur een email aan onze engineer: thijs@teklab.nl

Neem contact op