Google Street View

Google's visie is om toegang te bieden tot alle informatie ter wereld met één klik. Google Street View draagt bij aan deze missie door kaarten tot leven te brengen, beeld voor beeld. TEKLAB speelt een rol in dit proces door de kwaliteit van de camerabeugel op een duurzame manier te waarborgen.

Klant:
Google Street View
Diensten:
Refurbishing, Coating Service

Image
Image

Camera mount for all weather conditions

Google Street View verzamelt wereldwijd al tientallen jaren afbeeldingen van de omgeving. Auto's uitgerust met camerasystemen op het dak, leggen miljoenen kilometers af onder alle weersomstandigheden. Daarom moeten de dakframes voldoen aan hoge normen om ervoor te zorgen dat de camera's stabiel kunnen werken. TEKLAB is al vele jaren een leverancier voor dit project.

Repair and maintenance

Ondanks de hoogwaardige materialen en afwerking van de dakframes, zijn periodieke inspecties en reparaties nodig om hun levensduur te verlengen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de frames bruikbaar blijven voor langdurige periodes.

Expertise en netwerk

Ons netwerk en expertise op het gebied van materialen, frameontwerp, lassen en afwerking spelen een cruciale rol in dit project. Samen met ons netwerk van leveranciers zorgen we voor de levering van camerabeugels van topkwaliteit, wat bijdraagt aan de werking van Google Street View en de toegankelijkheid van wereldwijde informatie. 

Andere projecten

MultiSensors

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Mylaps Active

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Shakacan

Productontwikkeling

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?