Revolutie in UAV Techniek

De DeltaQuad Evo, een UAV (Unmanned Aerial Vehicle), luidt een nieuw tijdperk in voor dronetechnologie door de normen voor vliegtijd, bereik en laadvermogen opnieuw te definiëren. Met zijn fixed-wing ontwerp en verticale start- en landingsmogelijkheden is de Evo geschikt voor toepassingen zoals mapping, bewaking, inspectie en vrachttransport.

Klant:
Deltaquad
Diensten:
Conceptontwikkeling, Engineering, Prototyping, Ontwerp voor Productie

Design for manufacturing

Het doel was een hoogwaardige UAV te ontwikkelen, geschikt voor diverse sectoren zoals bewaking, inspectie en vrachttransport. Een grote uitdaging was het ontwerpen van een lichtgewicht UAV met een sterke interne structuur die bestand is tegen krachten tijdens langere vluchten. Cruciale aspecten waar wij aan hebben bijgedragen zijn het creëren van ruimte voor batterijen, externe apparatuur en de haalbaarheid van productie in kleine series. Verder speelde gewichtsbesparing een essentiele rol, dat hebben wij in alle onderdelen en design keuzes meegenomen.

Image

Een intensieve samenwerking stond centraal bij ons ontwikkelingsproces met DeltaQuad. Hierdoor konden we met een multidiciplinair team snel ontwikkelen en iteraties maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Experts op het gebied van aerodynamica, opbouw van lichtgewicht schaaldelen, interne componenten kwamen samen in het mechanische binnenwerk. We maakten gebruik van rapid prototyping met hoogwaardige 3D-prints om te evalueren, testen en te verbeteren. In nauwe samenwerking hebben we de productie- en assemblage tooling voor de schaaldelen getekend.Mechanische Product ontwikkeling 

Image
Image

Deltaquad EVO

De DeltaQuad Evo biedt geavanceerde functies en uitzonderlijke prestaties, waaronder meer dan 4 uur vliegtijd, een bereik tot 270 km, dubbele payload-bays. Bij DeltaQuad staat de klant centraal, waardoor klanten hun drones kunnen aanpassen aan specifieke behoeften zoals specialistisch camerasystemen. Ervaar de vrijheid en flexibiliteit om uw luchtoperaties te optimaliseren met DeltaQuad's Evo VTOL UAV.


Andere projecten

Lockey – Chargervault

Productontwikkeling, Productie & assemblage

TrueKinetix

Productontwikkeling

Tacx

Productontwikkeling, Productie & Assemblage

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?