Uitbesteding productie
SERIE OF MASSAFABRICAGE BIJ DE JUISTE SPECIALISTEN

Uitbesteding productie

Voor uw product zijn vele productie-technieken mogelijk. TEKLAB beschikt over de kennis en ervaring  om u de juiste technieken en materialen te adviseren, afhankelijk van aantal en programma van eisen (PVE).

Een deel van de productie-werkzaamheden voeren we intern uit (CNC freeswerk en assemblage). Als de aantallen groter zijn of andere productiewijzen nodig zijn, dan besteden wij het voor u uit bij onze geselecteerde leveranciers. Deze uitbesteding doen we bij voorkeur in Nederland, of anders elders in Europa. 

Draaien, frezen, lassen, solderen, verlijmen, 3D printen in metaal, kunststof en rubber met diverse 3D technieken, gieten, spuitgieten, TSG gieten, rotatiegieten, waterjetten of snijden, lasersnijden, stansen en ponsen, zetten en vouwen, vacuum vormen, buigwerk en extrusie. 

Vraag ook naar de overige mogelijkheden.

TEKLAB beschikt over een netwerk van geselecteerde  leveranciers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. De voorkeur gaat uit naar Nederlandse en europese bedrijven, met korte communicatielijnen en minder transport. Wij verzorgen voor u het transport, de planning, de coördinatie en de kwaliteitscontrole. Zowel voor enkelvoudige producten, maar ook voor complexe meervoudige producten, waarin electronica en mechanica gecombineerd worden in assemblages.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden,  bezoek dan onze TEKLAB Production website:  www.teklabproduction.nl