Veelzijdigheid in productontwikkeling, echte meerkampers.
19-jun-2020

Veelzijdigheid in productontwikkeling, echte meerkampers.

Veelzijdigheid in productontwikkeling, echte meerkampers.

Echt van alle markten thuis zijn valt niet mee , maar we komen een heel eind. Bij TEKLAB werken 5 engineers en die hebben allemaal een andere achtergrond qua opleiding en werkervaring.

Elke aanvraag die binnenkomt wordt even in groep “gegooid” zodat we via een korte brainstorm-sessie snel de aanwezige kennis, ervaring en netwerk kunnen mobiliseren.

Veelzijdig

Recente aanvragen en projecten voor productontwikkeling komen ook uit verschillende branches zoals sanitair ( nieuw type douchekoppen), cosmetica ( nieuw soort verpakking), horeca ( product-concepten voor evenementen, catering en drank ), laboratorium ( onderdelen voor nieuwe test-apparatuur ), publieke ruimte ( scan en sensor-systemen), accu -en oplaad oplossingen (maritiem) en een productoptimalisatie-traject ( amusementsmarkt).

Out-of-the-box

Het werken voor die grote diversiteit aan opdrachten maakt het werk uiteraard heel afwisselend, zorgt voor kruisbestuiving en bevordert het out-of-the box denken.

Als opdrachtgever is uw input natuurlijk onmisbaar en blijft u integraal onderdeel van het ontwikkel proces. Uw eigen betrokkenheid is essentieel !

Kennismaking

Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem direct contact op. Een NDA ligt klaar en een kennismakingsgesprek is zo ingepland !

TEKLAB, Inspired engineers

NB: Is er aansluitend klein-serie productie en assemblage werk nodig, of voorbereiding voor massaproductie dan is samenwerking met TEKLAB Production een logisch vervolg.