Uitbreiding las mogelijkheden
02-jul-2013

Uitbreiding las mogelijkheden

Uitbreiding las mogelijkheden

lassenTEKLAB heeft voor de ontwikkeling van producten een eigen werkplaats, waarin naast machinale bewerking, ook werkbank activiteiten verricht kunnen worden. Zoals het lassen van staal en RVS doet TEKLAB al geruime tijd in eigen huis. Voor de reguliere opdrachten met staal werken we met een MIG (Metal Intert Gas) lasapparaat.

De Fronius TIG (Tungsten Inert Gas) lasapparaat is de laatste aanvulling op onze lasapparatuur.
Met deze uitbereiding, zijn materialen als aluminium, koper, magnesium, roestvrijstaal en titanium nu ook in eigen huis te bewerken. Specifieke laswerkzaamheden hoeven hierdoor niet meer te worden uitbesteed, wat het ontwikkelingsproces versnelt. Het voordeel van een TIG apparaat is dat, naast staal, onder andere ook hoogwaardig metaal gelast kan worden. Het is een zeer nauwkeurig en betrouwbaar apparaat,  vooral geschikt voor de fijnere bewerkingen.

Kortom, de aanschaf van de Fronius zorgt ervoor dat TEKLAB nu ook de mogelijkheid heeft om nog specialistischer werk uit te voeren. Mocht je meer willen weten over de nieuwe mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 023 529 60 21.