Start-up, scale-up of bedrijf met een nieuw product-idee ?
16-mrt-2021

Start-up, scale-up of bedrijf met een nieuw product-idee ?

Start-up, scale-up of bedrijf met een nieuw product-idee ?

Hoe ga je daarmee opvallen ?

In de huidige concurrerende markt een nieuw product-idee lanceren vraagt om een sterk onderscheidende aanpak. De basis vormt natuurlijk het idee of concept met een goed onderbouwde business-case. En een team die de plannen echt kan realiseren, en liefst snel. Wat kun je daarbij zelf en waarvoor zoek je hulp ?

Business case

Om de business –case te onderbouwen heb je informatie nodig over de productontwikkelingskosten, materialen, productie-wijze, minimum aantallen etc. Hoe meer informatie beschikbaar is, des te beter die inschattingen kunnen zijn.

Concept en prototype

Vaak is het ook nodig en goed om het product-idee in een 3D concept te creëren en mogelijk ook al een eerste prototype ( MVP) te maken om je concept te (laten) testen, maar ook om potentiële investeerders aan te trekken.

Met creatieve oplossingen naar resultaat

Het team van TEKLAB, met 4 creatieve engineers, gaat je helpen in de verschillende fases van het product-ontwikkelingsproces, om sneller tot resultaat te komen. Zo kun jezelf de focus leggen op de uitwerking van de business case en organisatie.

Fysieke producten met meerwaarde ontwerpen

De focus van TEKLAB ligt op onderscheidend mechanisch ontwerp , waar nodig met integratie van elektronica/software. Als system integrator overzien we de verschillende aspecten en leveranciers, met veel ervaring op de produceerbaarheid. Vervolgens fraai en sterk functioneel vormgegeven met de focus op het gebruiksproces en de eindgebruiker.

Wilt je met ons sparren over samenwerking ? Bel 023 529 60 21 of email ronald@teklab.nl

TEKLAB | Inspired engineers