Pure productontwikkeling of expo-specials ?
26-jan-2022

Pure productontwikkeling of expo-specials ?

Pure productontwikkeling of expo-specials ?

We houden wel van een uitdaging. De diversiteit van de aanvragen die bij TEKLAB binnenkomen is groot. Van startende ondernemers, tot ervaren maakbedrijven, maar ook van reclamebureaus.

Kan dit wel, en hoe snel kan het?

In het eerste gesprek over een project vragen we flink door om het project zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Dan kunnen we goed inschatten of de opdracht bij ons past en welke meerwaarde wij voor je project kunnen leveren.

Waar is TEKLAB goed in?

De focus van het team van 5 creative engineers bij TEKLAB ligt op mechanisch productontwerp, zo nodig gecombineerd met andere technologie, zoals elektronica en software. Van ideation en concepten tot en met materialisatie en prototyping. Creo en Solidworks worden daarbij ingezet voor het 3D ontwerp.

Pragmatische instelling

Het team van engineers biedt een krachtige mix van analytisch vermogen, ontwerpkennis, vormgeving, materiaal -en productie-ervaring. Die combinatie levert de mooiste resultaten op.  In de eigen werkplaats kunnen we daarbij ook de prototyping verzorgen en een eventuele 0-serie of test-serie.

Projecten en deadlines

Deel je uitdagingen in productontwikkeling of voor expo-specials  met het team bij TEKLAB. Bel direct: 023 529 60 21 of email naar sales engineer Thijs de Vries. Dan kunnen we snel aangeven wat wij voor je kunnen doen en of dat binnen de gewenste tijd kan.

TEKLAB | Inspired engineers