Prototyping en testen, testen….
01-feb-2022

Prototyping en testen, testen….

Prototyping en testen, testen….

Een tastbaar product om te testen

Het testen van de gemaakte productontwerpen is super belangrijk en komt vaak meermaals tijdens een productontwikkelingsproject terug. Prototyping is hiervoor de beste manier. Digitale vormen van testen worden ook al wel toegepast, denk ook aan VR en AR, maar dat is (nog) niet voor alle fases of producten geschikt. De mechanische processen die we voor je project inzetten, maken een prototype beter en realistischer. Draaien, frezen, gieten, vormen/vouwen, stansen, 3D printen, lassen, solderen, coaten en lakken, er is heel veel mogelijk.

Intern en extern

Een belangrijk deel van de prototyping wordt intern bij TEKLAB gedaan, in de ruime werkplaats. Met een groot netwerk aan leveranciers wordt samengewerkt om de overige onderdelen te realiseren. De assemblage, eindmontage en de controles verrichten we sowieso intern. Ook hierbij wordt ons ISO-9001 proces gevolgd.

Productverbeteringen

Een product of een tussenversie van een product testen levert onschatbare extra waarde op. Zowel informatie over de inzet en het gebruiken van het product, maar ook over productiewijze en materiaalkeuze. De resultaten van het testwerk worden direct weer verwerkt in de ontwerpen, om een nog beter product te maken.

Hulp nodig bij je nieuwe project?

Wij horen graag wat je plannen zijn en zijn benieuwd of we daar aan bij mogen dragen. TEKLAB werkt zowel voor startups, scaleups en zeker ook voor het (groot) MKB.

Deel je uitdagingen in productontwikkeling met het team bij TEKLAB. Bel direct: 023 529 60 21 of email naar thijs@teklab.nl

TEKLAB | Inspired engineers