Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data
TEKLAB als system integrator

Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data

Productontwikkeling in de combinatie van IOT en infrastructuur

Samenwerking voor veiliger fietspaden

TEKLAB en Multisensors slaan de handen ineen om de veiligheid en doorstroming op fietspaden te verbeteren.  Multisensors, heeft een innovatief data-systeem ontwikkeld dat accuraat en AVG-proof verkeersstromen op fietspaden in kaart brengt. Dit systeem helpt gemeentes om knelpunten te identificeren en gerichte aanpassingen door te voeren.

TEKLAB als system integrator

TEKLAB is door Multisensors geselecteerd als ontwikkel- en technologiepartner voor dit project. In deze samenwerking fungeert TEKLAB als system integrator en creëert een direct inzetbaar, weervast, stabiel en onderhoudsarm systeem. TEKLAB Production verzorgt de productie, assemblage en controle, met ISO 9001-certificering.

Een duurzame bijdrage

De samenwerking tussen TEKLAB en Multisensors draagt bij aan een duurzamere en veiligere fietsinfrastructuur. De data-gedreven systemen bevorderen het fietsgebruik en dragen zodoende bij aan de klimaatdoelstellingen.

De voordelen van de samenwerking:

  • Verhoogde veiligheid op fietspaden
  • Verbeterde doorstroming
  • Data-gedreven optimalisatie
  • Direct inzetbaar, weervast en onderhoudsarm systeem
  • ISO 9001-gecertificeerde productie

Samenwerking voor de toekomst

TEKLAB en Multisensors zijn trots op hun samenwerking en zetten zich in om de veiligheid en efficiëntie van fietspaden te blijven verbeteren. De toekomst van fietspaden is data-gedreven, en TEKLAB en Multisensors spelen hierin een voortrekkersrol.

TEKLAB: uw partner voor innovatieve oplossingen in de fietsinfrastructuur

Bent u op zoek naar een manier om de veiligheid en doorstroming op fietspaden in uw gemeente te verbeteren? Neem contact op met TEKLAB voor meer informatie over onze systemen en diensten.