Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data
TEKLAB als system integrator

Veiligere fietspaden en een betere doorstroming met behulp van data

TEKLAB werkt als system integrator voor Cycledata

Samen zorgen voor veiligere fietspaden
Om gemeentes te helpen om hun fietspaden veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren, heeft Cycledata een effectief data -systeem ontwikkeld. Dit systeem brengt accuraat en AVG proof- verkeersstromen op fietspaden in kaart.

Deze systemen en de data worden al door een groeiend aantal gemeentes (waaronder ook Amsterdam) ingezet om daarna aanpassingen aan fietspaden en knooppunten door te voeren. Het systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig verplaatst kan worden naar een volgende locatie.

Ontwikkeling en productie
TEKLAB is door Cycledata gekozen als ontwikkel -en technologie partner voor dit project. In deze samenwerking werkt TEKLAB als system integrator en creërde een direct inzetbaar, weervast, stabiel en onderhoudsarm systeem. TEKLAB Production verzorgt daarbij de productie, assemblage en controle . ISO 9001 gecertificeerd.

Een mooie samenwerking om gemeentes in staat te stellen om met behulp van het Cycledata systeem, fietspaden veiliger te maken en te zorgen voor een betere doorstroming. Daarmee het fietsen bevorderen en helpen de klimaatdoelstellingen te halen.

TEKLAB | Inspired engineers