Sportbeelden in weer en wind
Sporteye.tv camerabehuizing

Sportbeelden in weer en wind

Het product

Een camera die sportbeelden registreert en met behulp van slow motion beelden en automatisch opgeslagen samenvattingen een heel goed hulpmiddel bij trainingen is.

De vraag van de klant/opdrachtgever

Ontwerp en realiseer een camerabehuizing die functioneert op een hockeyveld, die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, en die gebruiksvriendelijk is in montage en onderhoud.

De gekozen oplossingsrichting

In de behuizing is plaats gemaakt voor zowel een camera als een computer. Daarnaast is er naar materiaal gezocht dat geschikt is voor buitengebruik. En er is een constructie bedacht die het klimaat binnenin de behuizing constant houdt en de computer beschermt tegen oververhitting.

Het resultaat

De behuizing is gerealiseerd volgens de specificaties van de klant en kan snel en gemakkelijk in kleine series geproduceerd worden. Binnen enkele weken is er een camerabehuizing tot stand gekomen die nu bij een aantal grote hockeyclubs getest wordt.

De TEKLAB Touch

Door continu in nauw overleg te blijven met de klant kon dit product aan de hand van korte iteratieslagen worden doorontwikkeld tot een compacte en service-vriendelijke behuizing.