Out of the box bouwen?
15-nov-2013

Out of the box bouwen?

Out of the box bouwen?

Kunststof, rubber en metaal zijn onze specialismen, mooie moderne electronica behuizingen of high tech productontwikkeling onze uitdaging.  Dat is dan ook het leeuwen deel van ons ‘normale’ werk.  De producten waar TEKLAB dagelijks mee bezig is, zijn over het algemeen producten die op een bureaublad passen. Met uitzondering maken wij ook grote producten.

De schuur

Schuur_constructieWellicht niet een project waarbij je meteen aan TEKLAB denkt, maar het gebeurt er wel, is de staalconstructie voor een schuur.  Met een afmeting van 15 x 5 meter en een hoogte van 5 meter. Een imposant bouwwerk. Bijzonder aan deze schuur is het 34 graden dak. Dit is een speciale hoek met een reden.

De geplande zonnepanelen liggen op deze manier precies in de juiste hoek  voor optimaal rendement. De constructie zelf is vrij alledaags, maar het leuke is dat schuur_nieuwsbrief_teklab_2op verzoek van de klant alles door TEKLAB zelf is ontwikkeld en geleverd. Deze staalconstructie is gewoon in Heemstede berekend,  getekend, op maat gezaagd en gelast. Kortom een zeer leuke uitdaging voor onze techneuten.

Over de TEKLAB projecten

Een groot deel van de opdrachten die wij hebben ontwikkeld voor onze klanten, zijn terug te vinden op onze nieuwe website! Link naar nieuwe site.

Echter hier vindt u bij lange na niet alle projecten die wij ontwikkeld hebben. Dit heeft als reden dat een hoop projecten onder geheimhouding zijn ontwikkeld. Dit zullen wij altijd respecteren, want het belang van de klant staat voorop; de klant is koning. Heeft u een idee en wilt u bekijken of dit haalbaar is? Kom dan bij ons langs voor een kop koffie en houdt het idee tegen ons aan!