Op zoek naar de ideale productontwikkelingspartner?
11-jul-2022

Op zoek naar de ideale productontwikkelingspartner?

Op zoek naar de ideale productontwikkelingspartner?

Kick-off

Zeker heb je als opdrachtgever een wensenlijstje met een aantal prio’s waaraan zeker voldaan moet worden. Daarna is het vooral mensenwerk. Als opdrachtgever en Team TEKLAB elkaar aanvullen in het realiseren van hele gave producten, met veel meerwaarde.

Competenties

Hebben wij de kennis en ervaring die nodig is voor jouw type idee, project of product?
Hele specifieke kennis van een bepaald vakgebied kan een project versnellen, maar bemoeilijkt vaak het “out-of-the-box” denken. Onze productontwerp en -materiaalkennis combineren met jouw vak en -marktkennis is vaak de mooiste mix. Het team hier met 6 engineers staat open voor nieuwe plannen en ideeën. Onze kracht ligt in mechanisch productontwerp, gecombineerd met andere technologieën.

Samenwerking

Het beste in elkaar naar boven halen!
Binnen een productontwerp project werken wij intensief samen met de opdrachtgever. Je wordt onderdeel van het team, met duidelijke afspraken over doel, fasering, tijdpad en wie doet wat. Goed gepland overleg, liefst face-to-face, maar ook vaak telefonisch of via Teams. Binnen een project is het samen leren, experimenteren, analyseren en slim flinke stappen maken! Innovatie.

Netwerk inzetten

Alert en snel kunnen reageren en combineren!
Het team van TEKLAB werkt al meer dan 25 jaar samen met een selectief netwerk aan specialisten en leveranciers. Dit waarborgt een schat aan extra kennis en informatie en biedt de mogelijkheid om effectief prototypes te realiseren. Deels door toelevering en door gebruikmaking van onze eigen werkplaats.

Eerst even voorstellen.

De belangrijkste stap in de keuze is toch een kennismakingsgesprek, om duidelijk te krijgen of er vertrouwen is in de competenties en vooral ook of er een “klik” is. Een partnerschap heeft tijd nodig om te groeien, en dat is bij de samenwerking met een productontwikkelingsbedrijf net zo.

Tijd voor actie

Neem contact op met Thijs, onze sales engineer, 023 529 2061 om meer informatie te krijgen, of plan zelf direct een afspraak in via onze online planner.  Tot binnenkort!