Met nieuw vertrouwen 2021 tegemoet zien !
23-dec-2020

Met nieuw vertrouwen 2021 tegemoet zien !

Met nieuw vertrouwen 2021 tegemoet zien !

Heemstede, 23 december 2020

 

Beste relatie,

Het afgelopen jaar laat zien dat we toch best kwetsbaar kunnen zijn. Een nieuw virus ontwricht de samenleving en iedereen is hierdoor geraakt. Met grote gevolgen voor nu en de toekomst.

In deze periode is juist ook de inzet, flexibiliteit en creativiteit van mensen heel zichtbaar geworden en dat is mooi om te zien. Dat deel past goed bij TEKLAB. Samen met onze klanten en toeleveranciers creatieve en duurzame oplossingen bedenken en maken.

Ook wij hebben op de situatie ingespeeld en de kantoren en bedrijfsruimtes gemoderniseerd, ook om beter aan de 1.5 meter afstandsregel te voldoen.

Voor 2021 gloort er weer volop hoop aan de horizon. Covid-19 vaccins zijn binnen handbereik en veel bedrijfstakken hebben alternatieve werkwijzen ontwikkeld. Naast de hybride auto -en fiets zijn nu ook de hybride werkplek en de hybride vergader techniek ontwikkeld. Dit zijn hele waardevolle ontwikkelingen, zowel in economische als in sociale zin.

Wij bedanken u voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en wensen u prettige feestdagen, een hele fijne jaarwisseling en een mooi en gezond 2021.

Het TEKLAB Team

 

Vakantie-data

TEKLAB en TEKLAB Production zijn even gesloten van 24 december 2020 tot en met 1 januari 2021. Vanaf 4 januari 2021 zijn we weer aan de slag !