Je baanbrekende idee laten vertalen naar een echt product.
10-mei-2021

Je baanbrekende idee laten vertalen naar een echt product.

Je baanbrekende idee laten vertalen naar een echt product.

De mooie termen liggen vaak voor het oprapen. Baanbrekend, disruptive, vooruitstrevend, revolutionair, vernieuwend, innovatief, etc.

Nooit eerder ?

Baanbrekend is zeker niet elk idee, en dat hoeft ook niet altijd. Vaak gaat het juist om een relatief kleine verandering, aanpassing of een nieuwe toepassing van bestaande technologie, waarvan je later denkt en hoort, waarom is dat nooit eerder bedacht ?!

Risico beperking

Het risico daarbij moet wel zoveel mogelijk worden ingeperkt, en dat maakt de onderzoeks-en strategie-fase zo belangrijk. Die fases gaan vooraf aan de concepting fase en leggen dan de basis, samen met je pakket van eisen.

100 plus projecten

Als TEKLAB hebben we al 100 plus projecten gedaan, en van daar uit kunnen wij onze meerwaarde leveren. In de onderzoek en strategie-fase, en zeker ook in de ideation -en concepting fase. Ervaring gecombineerd met creativiteit, en met de kennis van maakbaarheid.

Zorg dus voor een sterke start van je project en maak al vroeg een eerste afspraak met ons !

Oplossingen

Wij houden van uitdagingen en gaan je meteen voorzien van relevante feedback en denken mee in oplossingen. Voor kleine en grote projecten.

Bel: 023 529 60 21 of email naar ronald@teklab.nl

TEKLAB | Inspired engineers