Innovatie, met technologie naar oplossingen
30-jun-2020

Innovatie, met technologie naar oplossingen

Innovatie, met technologie naar oplossingen

Deze tijd kenmerkt zich meer door oplossingsgedreven innovaties ( technology pull ipv push) . Met de technologie die voorhanden is de juiste combinaties maken, om het leven aangenamer te maken of het werken beter en sneller.

Van test naar acceptatie naar massaproductie

Nieuwe technologie en innovaties hebben tijd nodig om ge-accepteerd en begrepen te worden. Zelfs als het daarbij gaat om bestaande technologie, die voor een nieuwe toepassing

gebruikt wordt. Marketing communicatie speelt een belangrijke rol in het duidelijk maken van de voordelen om de markt bewust te maken en de acceptatie te versnellen. Gebruiksgemak met de juiste interface zijn daarbij essentieël.

Als de acceptatie van nieuwe producten echt lukt, dan kan het daarna ook heel snel gaan qua vraag en volume en is het zaak snel op te kunnen schalen naar serie of massa fabricage.

Welke rol kan TEKLAB spelen.

TEKLAB denkt graag pro-actief met u mee in innovatie trajecten en ons team van engineers kan het project daarna volledig of desgewenst deels voor u uitwerken. Prototyping, vanuit onze eigen werkplaats, is daarbij 1 van de expertises, waarbij veel tijdswinst in het proces te behalen valt. Bel ons op voor een afspraak: 023 529 6021  of mail:  info@teklab.nl

TEKLAB, inspired engineers.