Dutch Design en Made in the Netherlands
16-jan-2023

Dutch Design en Made in the Netherlands

Dutch Design en Made in the Netherlands

Dutch design, maak gebruik van naam en faam

Dutch Design kent een grote faam, zowel nationaal als internationaal. Vooral in de meubelindustrie maar ook daarbuiten. Nederland staat heel goed bekend om innovatief product design op veel gebieden. De sterke universiteiten en hogescholen in de verschillende steden (o.a Delft, Twente, Eindhoven, Wageningen, Den Haag, Amsterdam) dragen daar zeker ook aan bij.

Praktisch, experimenteel, innovatief, minimalistisch, onconventioneel dat zijn de termen die vaak gekoppeld worden aan Dutch Design.

Made in the Netherlands

heeft een heel goed kwaliteits-imago. Ben je van plan om je nieuwe product ook internationaal te gaan verkopen, maak hier dan gebruik van!

Product design bij TEKLAB

In het team van TEKLAB vind je ervaren en innovatieve product developers, designers en engineers die deze visie en kennis toepassen in de vele projecten. Praktisch, slim en onconventioneel voert hier de boventoon. TEKLAB werkt daarbij zo veel mogelijk samen met Nederlandse toeleveranciers, zowel voor prototyping, tooling als voor eventuele productie-series. Met de kortere lijnen en goeie communicatie bereik je samen sneller resultaat.

Nieuwe plannen?

Kom bij ons langs en vertel je verhaal, plan en idee. We gaan de uitdaging graag samen met je aan!

Kennis maken

Plan een gesprek in met Thijs (sales-engineer) of bel meteen even: Contact-link