CNC frezen
VAN STAFMATERIAAL NAAR PRECISIE PRODUCT

CNC frezen

TEKLAB beschikt over 2 moderne HAAS CNC gestuurde freesbanken. 

Op basis van uw tekening en onze CAD CAM sofware kan ons gekwalificeerd personeel uw opdracht, efficiënt en nauwkeurig in behandeling nemen.

Na controle van uw tekening en de specificaties zal ons team u waar nodig nog een aantal vragen stellen en suggesties doen om de producten naar wens of zelfs beter, te gaan produceren.

De freesbanken worden uiteraard ook gebruikt voor prototyping.

Materiaal

TEKLAB is gespecialiseerd in het frezen van metalen ( alu, staal, rvs enz. ), kunststoffen ( POM, PEEK enz.  ) en ook carbonvezel producten en het verzorgen van het (na)bewerken. 

Het magazijn van TEKLAB Production heeft veel voorkomend stafmateriaal in voorraad om snel te reageren waar nodig.  Andere benodigde materialen bestellen wij bij ons netwerk van geselecteerde leveranciers.

Machines

De HAAS CNC freesbanken worden geprogrammeerd met ons CAD CAM software pakket en zonodig nog verder ge-optimaliseerd bij de machine zelf.

  • 3+1 assige machine
  • 15 tools

Controle en testen

Tijdens en na de productie worden de onderdelen aan de hand van de tekening en toleranties gecontroleerd met de diverse meet-gereedschappen.   Tijdens alle processen worden de ISO 9001 richtlijnen nauwkeurig opgevolgd en worden alle gegevens vastgelegd. 

Nabewerking

Via ons netwerk van geselecteerde leveranciers  worden de onderdelen aangeboden ter nabewerking of veredeling. Deze uitbesteding doen we bij voorkeur in Nederland, of anders elders in Europa. TEKLAB Production verzorgt de logistiek, coordinatie en kwaliteitscontroles.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden, bezoek dan onze TEKLAB Production website.