De juiste richting kiezen
22-sep-2020

De juiste richting kiezen

De juiste richting kiezen

Geen electronica ontwikkeling, maar wel de productontwikkeling

DE JUISTE RICHTING KIEZEN

Internet of things IOT, slimme apparaten, Artificial Intelligence AI, Smart industry, micro-sensoren, GPS trackers, de termen vliegen om je oren ! Schoenmaker blijf bij je leest is hierbij dan ook zeker van toepassing.

Expertise

Voor dit soort electronica -en software ontwikkeling maakt TEKLAB gebruik van gespecialiseerde bedrijven in ons selectieve netwerk. Afhankelijk van de omvang en het soort technologie selecteren wij de juiste partners per project, maar kunnen uiteraard ook gebruik maken van door u voorgestelde opties of partners.

Partnerschap

Het inpassen van de electronica in een effectief en fraai vormgegeven product is dan juist waar TEKLAB heel bedreven in is ! De pragmatische project-aanpak met eerst een duidelijk pakket van eisen , een basisplanning met de verschillende fases en taken en dan samenwerken levert het gewenste resultaat op.

Planmatige aanpak

Bij producten en projecten waarbij allerlei technologieën samenkomen , speelt TEKLAB vaak de “spin in het web” rol, omdat we van veel aspecten kennis hebben en voorstellen van leveranciers kunnen beoordelen en toetsen op inpasbaarheid binnen het project.

Heeft u een product-idee of project waarbij deze combinatie speelt, neem dan contact op: 023 529 60 21 of  email naar:  ronald@teklab.nl

TEKLAB | Inspired engineers